Contact Us

Use the form on the right to contact us.

You can edit the text in this area, and change where the contact form on the right submits to, by entering edit mode using the modes on the bottom right. 

34 Badweg
Schiermonnikoog, Frater, 9166 NK
Nederland

+31 (0)519 53 19 40

Restaurant Noderstraun. Heerlijk tafelen met uitzicht op de Noordzee.

12633205_1029929617081716_711172953_o.jpg

Restaurant

Restaurant


Of u nu komt voor een hapje tussendoor, een lunch of een uitgebreid diner, bij restaurant ‘Noderstraun’ wordt elk gerecht met zorg bereid. Door aandacht voor presentatie en kwaliteit maken de koks elke maaltijd tot een feest.

Zomers is het heerlijk vertoeven op ons terras met zeezicht. Onze kaart biedt een keur aan salades

Het uitzicht van restaurant ‘Noderstraun’ is iets dat nooit verveelt. Vanuit uw stoel kijkt u uit over zee. De zee, elke keer weer anders. Soms kalm met zeehonden zonnebadend op de zandbank, een andere keer weer onstuimig met hoge golven en grote schuimkoppen. Aan het eind van de dag neemt de zon afscheid, door als een grote rode vuurbal in zee te zakken.

In de winter is ‘Noderstraun’ een aangename onderbreking van uw wandeling of fietstocht. Lekker genieten van een warme chocolademelk of huisgemaakte erwtensoep aan de knusse open haard.

Groepen

Ook voor groepen is ons restaurant zeer geschikt. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiediner of een bruiloft, wij maken graag een arrangement voor u op maat. Wij hebben een aantal lunchsuggesties en dinersuggesties klaarliggen, welke als leidraad kunnen dienen

Groepsarrangementen met Expeditie Schier

Binnenkort starten we met Escapeborrels en -diners voor groepen. Dit in samenwerking met 'Expeditie Schier'

Mail ons voor meer informatie!

 
vissalade.jpg

Openingstijden

Wij zijn dagelijks geopend.

Van donderdag t/m maandag kunt u tot 16:00 uur van onze gevarieerde lunchkaart bestellen en vanaf 17:00 uur tot +/- 18:30 uur voor het diner aan tafel. Het is aan te raden om te reserveren.

Op dinsdag en woensdag zijn wij geopend vanaf 11:30 uur. U kunt dan tot +/- 16:00 uur van onze lunchkaart bestellen. Deze dagen zijn we ‘s avonds gesloten.

 

 

 

DSC_5010.jpg